• BannerImg

    Přehled kurzů a seminářů pro ženy v nadcházejícím období.

    Představte si na chvilku, že jdete sama večer ulicí a za sebou slyšíte kroky. Když zrychlíte, zrychlí taky. Víte, co byste dělala? Myslíte, že byste se dokázala bránit, když by vás někdo napadl?

    Možná máte dojem, že se vás to netýká, že se něco takového nemůže stát. Jenže smutnou pravdou je, že ženy jsou nejčastějším terčem útoků. A bohužel nejčastější ženskou reakcí na útok je zamrznutí. Zkrátka ztuhnete a nedokážete ani utíkat, ani volat o pomoc, natož se pak bránit. Pokud si sebeobranu nevyzkoušíte, nenaučíte se základním principům, pak vězte, že jsou vaše šance se úspěšně bránit velmi malé.

    Naším názorem je, že starat se o svou bezpečnost, by mělo být stejně samozřejmé, jako navštěvovat zubaře, nebo gynekologa.

    Proto vás srdečně zveme na úvodní seminář Nenechte si ubližovat, kde se naučíte mnoho užitečného pro svou obranu. Rozhýbejte se a užijte si spoustu zábavy!
     

    Úvodní semináře

    Nevíte, který vybrat kurz? Nevíte, jestli by vás tréninky bavily? Chcete si to jen vyzkoušet? Ukázkový seminář je určený pro ženy všech věkových kategorií, které o sebeobraně přemýšlely, ale dosud si ji netroufly vyzkoušet. Žádné předpoklady ani předchozí zkušenosti nejsou potřeba, stačí jen chuť to zkusit a dobrá nálada.

    Nejbližší termíny:
    21. září 2019 
     

    Kurzy přežití pro ženy

    Víkendová akce pro zájemkyně, které nemají možnost navštěvovat pravidelné tréninky. Během dvou a půl denního kurzu se naučíte nejdůležitější techniky sebeobrany  a získáte nejdůležitější teoretické vědomosti v oblasti bezpečnosti žen. Pro absolventky též organizujeme navazující tématické semináře prohlubujicí naučené znalosti.

    Nejbližší termíny:
    19.7. - 21.7. 2019 - kurz přežití pro ženy 
    8.11.-10.11.2019 - kurz přežití pro ženy 


    Pravidelné tréninky

    Pankrác, Praha 4:

    neděle 17:00 - 18:30 - víkendová třída pro ženy (začátečníci) 
    neděle 18:30 - 20:00 - víkendová třída pro ženy (pokročilé)